Különleges karórák aukciója Karácsonykor a BÁV online aukcióján!
2020. november 30. írta: chronomeeting blog

Különleges karórák aukciója Karácsonykor a BÁV online aukcióján!

bav_karacsonyionline_2020_fb_1640_856_chrono.jpg

Sokadjára szervezi meg a BÁV a karácsony előtti óraárverést - idén viszont a vírus miatt a rendezvény teljesen átköltözik a “virtuális térbe”, tehát a kis táblák emelgetése helyett most, 2020. december 10-én online is licitálhattok majd az előre kinézett tételekre!

Az árverésen szereplő órákra (katalógus lentebb!) így háromféle módon licitálhattok. A gyakorlottabb árveréslátogatók számára ismerős lesz az első kettő:

1.: telefonon keresztül - beregisztrálsz a BÁV rendszerébe az alábbi elérhetőségen: aukcio@bav.hu, majd az árverés alatt egy ügyintéző segítségével, telefonon keresztül tudsz majd licitálni adott tételre, tételekre, vagy

2.: vételi megbízást adsz a BÁV-nak, adott tárgyakra az alábbi elérhetőségen: aukcio@bav.hu, illetve:

3.: a legizgalmasabb mód az órák “megnyerésére” az online aukción való közvetlen részvétel. 

A www.bavaukcio.hu oldalon már letölthető az árverési katalógus, illetve onnan is elérheted a www.axioart.hu oldalt, amely az aukció online lebonyolításáért felelős.  Regisztrálsz itt -ha még nem tetted volna- majd az Aukciók menüpont alatt a “LIVE” részen kiválaszthatod a 2020. december 10-i BÁV Karácsonyi Online Aukciót - kattints a Jelentkezem az árverésre!-gombra és kövesd a felbukkanó utasításokat.

Fontos, hogy az aukció nyomon követéséhez és a licitáláshoz az előző lépéseket végrehajtsd még az aukció indulása előtt 24 órával, ugyanis akkor zárják le a jelentkezéseket és csak a visszaigazolt tagok vehetnek részt az árverésen.

Lesznek elég komoly órák, érdemes átlapozni a katalógust: www.bavaukcio.hu 

Sőt, az árverésen szereplő órák -nyitvatartási időben, külön bejelentkezés nélkül- megtekinthetőek lesznek a BÁV Apszistermében, a 1052. Budapest, Bécsi utca 3. szám alatti címen, ahol adott esetben a 2-es pontban leírt vételi megbízás kiállítására is van lehetőség!

Muszáj kiemelni azt, hogy bármennyire hangulatos dolog egy árverésen személyesen megjelenni és végigizgulni, küzdeni egy vágyott karóráért, erre sajnos jó ideig nem lesz lehetőségünk. 

Viszont a fenti online, élő árverésre ne szükségmegoldásként tekintsünk, hanem egy új lehetőségként, mellyel -pénztárcánktól függően- bármelyikünk élhet!

 

Szóval hajrá, regisztrálásra fel!:) 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chronomeeting.blog.hu/api/trackback/id/tr5916309712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása